torstai 8. maaliskuuta 2012

Biksujen metsästys :D

Koska mulla on nyt iskeny tää totaallinen kesäfiilistely päälle, ni oon tässä viikon ajan jo katellu biksujakin ja harmitellu mm. sitä tosiasiaa ettei biksuja oikeen oo vielä kaupoissa ja varsinki h&m:stä löytyvä valikoima on kaukana siitä mitä mä haluisin biksuiltani :/ Ne kaikki mitä siellä on näkyny on vaan jotenki niin tylsiä :( Siispä oon alkanu metsästämään vaihtoehtoja netistä ;)


Yksi hyvin vahva vaihtoehto ovat nämä röyhelöbiksut, joista en kuitenkaan oo ihan varma, nimenomaan röyhelöiden takia :D mut toisaalta olis ihanan hempeet :)

http://www.missguided.co.uk/sasha-frill-bow-front-halter-neck-bikini-4



Toiset lempparit on nää punaset, mut toisaalta niin voimakkaan väriset et näyttäsin varmaan tosi kalpeelle nää päällä :D Tosin näitä sai myös valkosena.. mut se on sit niin... valkonen :D

http://www.missguided.co.uk/tayla-peephole-bandeau-beaded-bikini-5



Mut sitte löysin vielä tälläsetki.. nää olis just mun näköset, mut hintaki on sitte niin mukava että empä tiedä.. :D enkä oo kyseisestä paikasta kyllä koskaan ennen tilannu, et tiiä sitte miten sekään toimii, mut pakko nää oli tänne laittaa ;)

http://www.beachbliss.com/crc72.html

 Samalta sivulta löyty kyllä muitakin omaa silmää miellyttäviä vaihtoehtoja, kuten vaikkapas nää seuraavat :)

http://www.beachbliss.com/crb61.html
http://www.beachbliss.com/crc92.html

Saattaapi hyvinkin olla että hinnasta huolimatta rohkaistun ja tilaan jotkun näistä kolmesta viimeisestä, sillä näissä nyt vaan on sitä jotain..
Eikä varmasti tuu ihan heti samanlaisia vastaan ;)






Mutta nyt lähden kyllä nautiskelemaan naistenpäivästä, kuuman suihkun ja kynsien laiton merkeissää ;) Kuulemisiin ^^ JA HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ kaikille kauniille naisille (koska kaikkihan on kauniita omalla tavallaan) ja naiselllisille miehillekkin ;) :D


xoxo -Roxanne <3


 
 Niin ja hei.. tällänen pieni mietelause vielä teille ;) Totta kun on..

2 kommenttia: