perjantai 13. huhtikuuta 2012

perjantai 13

  7 Huhtikuuta, sillon mä viimeks postasin ja vaikka siitä onkin viikko, tuntuu se pidemmälle ajalle. Kaikennäköstä on tapahtunu, mutta energiaa postailuun tai blogien seuraamiseen ei jostain kumman syystä oo vaan löytyny. Mua harmittaa et en tiiä mitä kaikkea niiden ihmisten elämässä nyt on tapahtunu, ku en oo viikkoon kerinny kunnolla seurailemaan mitään blogia :/ En oo jaksanu tehä oikee mitää ja toisaalta oon kokoajan tehny jotain.
  Tuntuu että tää kulunu viikko on jotenki jo ennakoinu tätä perjantai 13 - epäonnenpäivää. On ollu tusamivarotuksia Thaikuissa ja Titanicin muistoristeilijä joutunu muuttaa reittiään sairastapauksen takia. Tuun myös aina muistamaan sen yhden merkittävän perjantain (sekin 13) kun menetin yhden rakkaimmistani ja tälläkin viikolla se on ollut taas paljon mielessä. Hermot on kans menny viikon aikana liiankin moneen kertaan ja töihin on tullut ilmottauduttua taas kesäksi vaik ei nyt sekään yhtään kiinnostais. Liian moni asia ahdistaa, enkä enää tiedä mitä tänne blogiinkaan kirjoittaisin, eihän kukaan angsti postauksia jaksa lueskella.

Oon miettiny et pitäiskö mun vaan taas luovuttaa ja haudata tää blogi ainakin kesäksi ja katsella sitten myöhemmin uudestaan että voiko tätä enää pelastaa. Musta kuitenkin tuntuu et emmä pystyis siihen.. joskus kun on vaan pakko päästä kirjottamaan jotain. Joten lakkoilu ei ehkä olis kovin toimiva vaihtoehto...
              En myöskään haluis lopettaa niiden 4 ihanan lukijan ( Jenniemi, Sallamaari, Kaisa & MR ) takia jotka on tässä keväällä nyt löytäny tiensä mun blogiin. :) Koska te varmaan ehtisitte jo unohtaa mut siinä välissä kokonaan ;)

Haluisin tavallaan myös tulla esiin omana itsenäni, mutta en halua missään nimessä ruveta sensuroimaan vanhoja postauksiani enkä muutenkaan niitä enää sen enempää alkaa selittelemään kenellekkään. Mulla on voimakkaat mielipiteet asioista eikä ne aina miellytä kaikkia.
  Musta olis hienoa myös laittaa tänne omia kuviani (siis mun ottamia, ei pelkästään omasta lärvistä) koska tällähetkellä tää blogi ei kuitenkaan tunnu niin henkilökohtaselta ku mitä sen tavallaan haluisin olevan. Liikaa ajatuksia jotka sotkeutuu keskenään, enkä osaa päättää mitään.

     
       Voipi olla että alotan vielä kokonaan puhtaalta pöydältä, muutan tän blogin vaikka yksityiseks (onnistuukohan sekään näin jälkeenpäin?) ja aloitan kokonaan uuden blogin, uudella asenteella ja omilla kuvillani.

vielä en osaa sanoa mistään mitään, aika näyttää, luulisin..

..jos teillä on jotain ajatuksia aiheeseen liittyen tai sen ulkopuoleltakin,  niin saa kyllä tulla esittämään niitä ihan vapaasti tohon kommenttiosioon!
(tää oli nyt vähän niinku se kysymys teille että mitäpä mieltä te olette? ;D heh)

nyt postun jälleen mietiskelemään :) Palaillaan astialle ! Niin joo ja toivottavasti perjantai 13 ei tuo kenellekkään ylimääräistä huonoa onnea ! JA MUKAVAT VIIKONLOPUT TAASEN KAIKILLE :)


 

xoxo -Roxanne<3

4 kommenttia:

  1. Hei älä murehdi, ei blogin pidä tuntua velvollisuudelta :) elät vaa elämääs ja kirjotat sit ku siltä tuntuu. Mut tärkein on se et voisit olla iha oma ittes näin blogimaailmassa : eikä niillä mielipiteillä tarviikaan miellyttää kaikkii :) ehkä täys muodonmuutos blogille (ja ehkä itellekin ;) ) piristäis? :) tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaa, sä oot niin ihana ;) <3 haha :D kiitos ! :) Pitääpi katsoa mitä tapahtuu ;)

      Poista
  2. Todellakin tuun seurailemaan sun uuttakin blogia, jossa jo piipahdinkin. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ! Ja kiva kuulla että kiinnostaa vielä jatkossakin ;) hih

      Poista