maanantai 2. huhtikuuta 2012

Amisvaihe...............

 
 

Jeah, takatalvi tuli ja tää tyttö lähti leikkimään :D Tuli kyllä ihan mahtava fiilis että pääs vielä kerran ruisailemaa ja leikkii liukkailla vaik kovasti sitä kesää kyllä odottelenki :) Ei vaan oo parempaa tunnetta ku laittaa musiikki täysille ja lähtee ajelee ikkuna auki.. ja sit vielä ku pääsee lätkäsee sen kaasun pohjaa, ni *fiuuuuu* tää tyttö on onnesta sekasin! (täähän onnistuu toki kesälläkin ihan yhtä hyvin, mut kyllä se talvi tuo vielä oman jännityksensä, joka on mulle ainaki vaa boonusta)
 Mut vaikka tavallaan aika hurja kuski oonki, ni osaan mä ihan rauhassakin ajella ja yleensä siihen pyrinki kun on muita ihmisiä kyydissä (yksin on paljon kivempaa leikkiä, ku tietää ettei kenenkään muun tarvii siinä vieressä hiljaa pelätä, kun eihän kukaan sitä koskaan uskalla ääneen sanoa että pelottaa :D). Välillä se rattiraivokin tosin pyrkii pintaan ja sit mennään taas.. :D pitäis koittaa päästä eroon siitä ja oppii chillaa tilanteessa ku tilanteessa, mut se on vaan juurtunu niin syvälle, et se on helpommin sanottu ku tehty. Ja pahin/haastavin tilanne mulle on vielä se jos joudun ajamaan hiljaisuudessa (tällä tarkoitan lähinnä musiikin puuttumista) koska sillon siitä uupuu se rauhottava elementti ja raivo pääsee helpommin pintaan :D Toki musiikilla on toisinaan myös päinvastainen vaikutus, mutta suurimmaksi osaksi se rauhoittaa hermojani ja rentouttaa ja näin ollen olen paljon parempi ja turvallisempi kuljettaja :D (eli mun kyydissä kannattaa oikeesti miettiä kaks kertaa ennenku pyytää mua sammuttamaa musiikin, hahah :D) 

Mutta joo, pakko oli vaan päästä jakamaan tää amistelufiilis teijänki kanssa, koska mistäpä sitä tietää jos siellä sattuis olemaan joku samanhenkinenkin lukemassa ;D (mitä kyllä suuresti epäilen..) Nytpä lähden tästä liukastelemaan suihkuun ja nukkumaan, että jaksaa taas huomenna odottaa sitä kesää, joka meinasi jo melkein tulla ennen tuota viikonlopun viheliäistä takatalvea..

Bensan hajusia terveisiä kaikille lukijoille ^^ :D 



xoxo -Roxanne<3

2 kommenttia: