perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hyvästit.. tai ehkäpä vain näkemisiin

Eli eli... päätin nyt sitten todellakin aloittaa sen uuden blogin, sillä tulin siihen tulokseen että tää blogi on ajanu itsensä umpikujaan :D Uusi blogini löytyy osoitteesta http://lifeofroxanne.blogspot.com/ ja kaikki ovat sinne tervetulleita !

Vanhan blogin jätän tänne elelemään itsekseen, enkä kadu mitään mitä olen tänne kirjoittanut, joten turha myöhemmin kenenkään tulla niistä höpöttelemään omiaan, mennyt on mennyttä :) (muutaman postauksen kyllä saatan piilottaa kuitenkin nyt kun tarkemmin ajattelin) Uuden blogin tekstit tulevat olemaan hitusen siistimpiä ja koitan myös rajoittaa sitä angstailua mikä täällä nyt viimeaikoina tuli vähän liiankin tutuksi. Toki murheet ja huono-olo kuuluvat elämään, mutta se että itsekkin lueskelen niistä uudestaan ja uudestaan blogistani ei auta saavuttamaan sitä pirteää ja positiivista olotilaa johon haluan pyrkiä.
  Saatan ajoittain palata tänne jotain pientä postailemaan, mutta uusi blogi tulee kuitenkin olemaan se missä jatkossa aikaani vietän enemmän.

Kiitoksia kaikista ihanista kommenteistanne ja kiva että ootte jaksanu lueskella mun postailuja. Toivottavasti näen teidät vielä uudessakin blogissani. <3 Siksipä sanonkin mielummin näkemisiin/kuulemisiin, kuin kokonaan hyvästi :)


ootte ihania, no matter what !

xoxo -Roxanne<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti