lauantai 11. helmikuuta 2012

Up N Down N All Around..

Ollu taas sellasta aikaa nää pari viikkoa tässä, et tiiä oikee miten pitäis suhtautuu. Onnellisii asioit tapahtunu paljonki, mut sit taas tasottavana niin paljon paskaa liikenteessä et fiilikset aika alhaalla täl hetkel. Ei oo enää mitään fiilist ees tehä mitää.. päivät kulunu sisäl istues ja mietties sitä kaikkee paskaa mitä tähän nyt on mahtunu.

Mut vois silti alottaa niist positiivisist jutuist :) Eli mentii siis kihloihin ja timantit kimmeltää kauniisti tossa vasemman käden nimettömässä <3 siin mieles en siis vois olla onnellisempi. Ja kihlausta seuranneina päivinä shoppailtiin vieläpä urakalla frendini kanssa ja materialisti sisälläni sai täyden tyydytyksen ^^ mut siitä se alamäki sitte taas lähtiki.. Kaikesta en tähän viitti kirjottaa vaik nimettömänä ja kuvattomana täällä esiinnynki, koska ei se silti tunnu hyvältä kirjottaa niin henkilökohtasist jutuist tänne, mut sen verran voin kertoa et mulle läheinen ihminen on jo pitkään sairastellu ja nyt sitte päädytty siihen et kyseessä voi olla semmone perinnöllinen sairaus ja oireet voi johtua kasvaimesta.. joten eipä tässä hirveesti hymyilytä :/

Ja kaiken lisäks huomasin vielä tänään et toinen mulle tärkee ihminen on tehny totaallisen katoomistempun enkä ehkä ikinä tuu enää tavottamaan sitä, kyseessä kun kuitenkin nettituttu. Kuulostaa varmaan hassulta et surkuttelen jonku nettityypin perään, mut sille tullu kerrottua kaikki mahollinen, niin väkisinkin jonkun tasonen tunneside syntyny :) No mut joo.. lähen jatkamaan angstailua tonne sängyn puolelle.. jos se mun peitto vaikka vielä jaksais olla mun tukena ja turvana kun muita oo jaksanu tavata :D Miestäkin jo ikävä, mut ehkä sitte huomenna vois sitäki nähä jos vähän parempi fiiliskin jo olis :)

Mutta nyt.. öitä kaikille ja pysykäähän terveinä niin ja pitäkää yhteyttä teille tärkeisiin ihmisiin ;)

xoxo - Roxanne <3




Ps. Olispa jo kesä niin vois valvoa yön parvekkeella istuen ja leffaa katellen..

hihi.. mato ^^

2 kommenttia: