sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Viiiiirkistyspäivä ! ;)

Aamulla oli jotenki niin virkee olo että päätin tänään pitää itelleni "virkistäytymispäivän" eli laitoin hiukset ja kynnet ja meikkasin ja omistin koko päivän itelleni ^^ Ihana fiilis kun taas kerrankin jakso ja oli aikaa :)

Otin jopa muutaman kuvatuksen mitkä aattelin lisäillä tänne :) joten tässä nyt sitten muutama hassu...

Jooh, olen myös yksi niistä jota on siunattu pitkillä ripsillä <3

Ei ollu mikään kummonen meikki, joten ette kyllä menetä mitään vaikka näätteki pelkän silmän.. :DD

Mulle tärkeintä oli se et sain rauhas leikkii meikeillä ja keskittyy siihen mitä tein.. Ihan kiva sellanen luonnollinen lopputulos :)

Ja kuten siis tästä rupusesta meikistä voi päätellä käytin aikaani enemmänki hiusten ja kynsien laittoon :D Lisänä siis tossa noi mun prinsessa kynnet ;)


Tein itelleni prinsessa kynnet ;)





 Kynsissä siis kahta erisävystä pinkkiä ja niiden raja "vahvistettu" tolla kultasella :) Ihan kivat mun mielestä ja vois melkeen tehä toistekki.. yleensä tyydyn vaan yks värisiin tai sitte tavalliseen ranskalaiseen, ku ei jaksa käyttää mielikuvitustaan :D





Illallla lähettiin sitte vielä juhlistamaan sukulaisen synttäreitä kahvin merkeissä ja räpsin siinä matkalla vielä muutaman kuvan lumisesta maisemasta ja taivaan kauniista väreistä..
 

Tää vähän heilahti, mut näyttää melkeen paremmalta näin :D

Eikä ne taivaan värit näkynykkää täs enää nii voimakkaasti mut anyways.. saitte sentää jotai kuvia :D


Mutta juu, mäpäs lähden nyt tonne mieheni kainaloon kattelemaan leffaa ja nauttimaan viikonlopusta :) Koodaillaan taas : D

xoxo  -Roxanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti