perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hyvästit.. tai ehkäpä vain näkemisiin

Eli eli... päätin nyt sitten todellakin aloittaa sen uuden blogin, sillä tulin siihen tulokseen että tää blogi on ajanu itsensä umpikujaan :D Uusi blogini löytyy osoitteesta http://lifeofroxanne.blogspot.com/ ja kaikki ovat sinne tervetulleita !

Vanhan blogin jätän tänne elelemään itsekseen, enkä kadu mitään mitä olen tänne kirjoittanut, joten turha myöhemmin kenenkään tulla niistä höpöttelemään omiaan, mennyt on mennyttä :) (muutaman postauksen kyllä saatan piilottaa kuitenkin nyt kun tarkemmin ajattelin) Uuden blogin tekstit tulevat olemaan hitusen siistimpiä ja koitan myös rajoittaa sitä angstailua mikä täällä nyt viimeaikoina tuli vähän liiankin tutuksi. Toki murheet ja huono-olo kuuluvat elämään, mutta se että itsekkin lueskelen niistä uudestaan ja uudestaan blogistani ei auta saavuttamaan sitä pirteää ja positiivista olotilaa johon haluan pyrkiä.
  Saatan ajoittain palata tänne jotain pientä postailemaan, mutta uusi blogi tulee kuitenkin olemaan se missä jatkossa aikaani vietän enemmän.

Kiitoksia kaikista ihanista kommenteistanne ja kiva että ootte jaksanu lueskella mun postailuja. Toivottavasti näen teidät vielä uudessakin blogissani. <3 Siksipä sanonkin mielummin näkemisiin/kuulemisiin, kuin kokonaan hyvästi :)


ootte ihania, no matter what !

xoxo -Roxanne<3

perjantai 13

  7 Huhtikuuta, sillon mä viimeks postasin ja vaikka siitä onkin viikko, tuntuu se pidemmälle ajalle. Kaikennäköstä on tapahtunu, mutta energiaa postailuun tai blogien seuraamiseen ei jostain kumman syystä oo vaan löytyny. Mua harmittaa et en tiiä mitä kaikkea niiden ihmisten elämässä nyt on tapahtunu, ku en oo viikkoon kerinny kunnolla seurailemaan mitään blogia :/ En oo jaksanu tehä oikee mitää ja toisaalta oon kokoajan tehny jotain.
  Tuntuu että tää kulunu viikko on jotenki jo ennakoinu tätä perjantai 13 - epäonnenpäivää. On ollu tusamivarotuksia Thaikuissa ja Titanicin muistoristeilijä joutunu muuttaa reittiään sairastapauksen takia. Tuun myös aina muistamaan sen yhden merkittävän perjantain (sekin 13) kun menetin yhden rakkaimmistani ja tälläkin viikolla se on ollut taas paljon mielessä. Hermot on kans menny viikon aikana liiankin moneen kertaan ja töihin on tullut ilmottauduttua taas kesäksi vaik ei nyt sekään yhtään kiinnostais. Liian moni asia ahdistaa, enkä enää tiedä mitä tänne blogiinkaan kirjoittaisin, eihän kukaan angsti postauksia jaksa lueskella.

Oon miettiny et pitäiskö mun vaan taas luovuttaa ja haudata tää blogi ainakin kesäksi ja katsella sitten myöhemmin uudestaan että voiko tätä enää pelastaa. Musta kuitenkin tuntuu et emmä pystyis siihen.. joskus kun on vaan pakko päästä kirjottamaan jotain. Joten lakkoilu ei ehkä olis kovin toimiva vaihtoehto...
              En myöskään haluis lopettaa niiden 4 ihanan lukijan ( Jenniemi, Sallamaari, Kaisa & MR ) takia jotka on tässä keväällä nyt löytäny tiensä mun blogiin. :) Koska te varmaan ehtisitte jo unohtaa mut siinä välissä kokonaan ;)

Haluisin tavallaan myös tulla esiin omana itsenäni, mutta en halua missään nimessä ruveta sensuroimaan vanhoja postauksiani enkä muutenkaan niitä enää sen enempää alkaa selittelemään kenellekkään. Mulla on voimakkaat mielipiteet asioista eikä ne aina miellytä kaikkia.
  Musta olis hienoa myös laittaa tänne omia kuviani (siis mun ottamia, ei pelkästään omasta lärvistä) koska tällähetkellä tää blogi ei kuitenkaan tunnu niin henkilökohtaselta ku mitä sen tavallaan haluisin olevan. Liikaa ajatuksia jotka sotkeutuu keskenään, enkä osaa päättää mitään.

     
       Voipi olla että alotan vielä kokonaan puhtaalta pöydältä, muutan tän blogin vaikka yksityiseks (onnistuukohan sekään näin jälkeenpäin?) ja aloitan kokonaan uuden blogin, uudella asenteella ja omilla kuvillani.

vielä en osaa sanoa mistään mitään, aika näyttää, luulisin..

..jos teillä on jotain ajatuksia aiheeseen liittyen tai sen ulkopuoleltakin,  niin saa kyllä tulla esittämään niitä ihan vapaasti tohon kommenttiosioon!
(tää oli nyt vähän niinku se kysymys teille että mitäpä mieltä te olette? ;D heh)

nyt postun jälleen mietiskelemään :) Palaillaan astialle ! Niin joo ja toivottavasti perjantai 13 ei tuo kenellekkään ylimääräistä huonoa onnea ! JA MUKAVAT VIIKONLOPUT TAASEN KAIKILLE :)


 

xoxo -Roxanne<3

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Haaste nro 2.


  Mmmitä ihmettä täällä tapahtuu? :D vasta muutama hassu päivä sitten sain ihka ensimmäisen haasteeni ja nyt jo toisen ^^ kiitokset tästä viimeisimmästä menee Kaisalle ! Muchosti kiitoksia ! hahah :DD Toivottavasti tää ei kuitenkaan veny ihan yhtä pitkäks ku se edellinen haastepostaus ;) :D Mutta sehän selivää vaan kirjoittamalla.. tästäpä se siis lähtee :)


Kirjoita itsestäsi 8 asiaa, joita pidät. Ulkonäkö/luonne/taito/mikä vain. Nyt on lupa kehua itseään! Laita haaste eteenpäin ainakin yhdelle bloggaajalle.


1.   Kaikessa yksinkertaisuudessaan, mä rakastan itteäni. Melkeen jopa enemmän ku mitään muuta :D (..mutta toki myös mun lähimmäiset on ihan älyttömän rakkaita)

2.   Mä rrrrakastan (!!!!) piirtämistä ja oon omasta mielestäni myös ihan hyvä siinä :) on vaan niin ihanaa kun saa luotua jotain kaunista paperille ja varsinkin kun pääsee leikkimään Derwentin Inktense kynillä ni onnellisuus on taattu ;) Se jälki mikä niistä lähtee on jotain ihanaa <3 oon ihan koukussa niihin :D (löysin jonku tollasen pätkänki niiden käytössä, kattokaa ihmeessä, tulee nimittäin ihan älyttömän hyvännäköstä jälkeä !)

 
3.   Sitte semmonen itsestäänselvyys, mitä oon kyllä varmaan jo liikaakin mainostanu.. nimittäin nää mun ripset <3 Tykkään itekki nimittäin ihan hurjasti niiden pituudesta ja sit jos jaksaa oikeesti panostaa siihen ripsarin laittoon ni niistä saa ihan kivan tuuheetki :)
  
4.   Must on kans hienoo et oon pysyny sellasissa omissa päätöksissäni, joihin oon ite ollu tyytyväinen, enkä oo kuunnellu muita jotka on yrittäny kääntää mun päätä, koska mun omat päätökset ei kuulemma oo ollu fiksuja. Ehkä ei, mut ne on tehny musta onnellisemman ja musta se on paljon tärkeempää !

5.   Tykkään kans siitä muutoksesta mikä mussa tapahtu 2010 :) Musta tuli omalla tavallaan hullumpi, mut ne asiat mitä sen muutoksen myötä uskalsin tehä on muuttanu mun elämää niiiiin paljon. Ja se yks kohtaaminen johon uskaltauduin oli todellinen käännekohta ja se ihminen on muuttanu mun elämää ja piristäny mua ihan älyttömästi pelkällä olemassaolollaan. Tiivistetysti: Musta tuli rohkeampi.

6. Mä tykkään kans tosi paljon mun hiuksista, tällähetkellä tosin vähän vähemmän, koska menin tosiaan leikkauttamaan nää ihan liian lyhyiks ku ennen oli tonne puoleen selkään varmaan pidemmätki.. nyt nää on tälläset just ja just olkapäille. Mut näis on ihanaa se et nää on ihanan paksut (tämäkään tosin aina ole hyvä juttu :D) ja yleensä ne saa melko helposti laitettua ihan miten vaan :)

7.   Pidän itteeni myös tosi rakastavana ja hyväntuulisena ihmisenä (no tota jälkimmäistä ehkä ihan pikkasen vähemmän ;/) ja oon aina tarvittaessa ihan kenen tahansa tukena. Näitä ominaisuuksia arvostan myös muissa ihmisissä, joten ehkä nää ansaitsee sijansa tällä listalla ^^

8.   Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä haluan vielä sanoa sen et mul on oikeestaan ihan hyvä maku vaatteiden, korujen ja muiden suhteen ja oon ihan hyvä stailaamaan muitaki ihmisiä. (Tähän on pakko viel sanoo tällänen lisäys et jos vaan joskus saisin tilaisuuden, ni haluisin toteuttaa jollaki muodonmuutoksen ja tiedänki pari sellasta ihmistä joita olis niin kiva päästä auttelemaan uuden tyylin löytämisessä.. hihi, mut enpä kehtaa mennä sanomaan sitä niille, ku siinä on liianki suuri riski että kyseiset ihmiset käsittäis väärin ;/ koska millään pahalla en tätä missään nimessä tarkota)



Mutta siinäpä se taas tältä kerralta ^^ Ja koska tässä piti vielä haastellakkin ihmisiä, ni tää tuli enemmänki ku sopivasti..
- MR, mä lupasin sulle haasteen ja koska tää tuli näin sopivasti ni olit samantien mielessä ^^ ja odotan jo innolla et saan kuulla enemmän susta ;)
- Sallamaari susta en tiiä, et tykkäätkö tälläsistä ollenkaan tai ootko jo tehnytki jossai välissä, mutta musta olis kiva lukee vähän lisää sustaki, eli jos yhtään inspaa ni teeppäs ihmeessä ^^

Lisäksi haastan kaikki muutkin mahdolliset tylsistyneet lukijat, joilla on ylimääräistä aikaa ;)

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Oletko koskaan...?

Jej.. sain eilen ensimmäisen haasteen (tai ylipäätänsä minkään näkösen maininnan itsestäni jonkun muun blogissa) MR:ltä ja olen kyllä niin otettu :D Että voikin pieni ihminen ilahtua niin paljon, KIITOKSIA KIITOKSIA <3 :D Ihana piristys :D Mutta koska en nyt tänään osaa vastata lyhyesti niin saattaapi olla että jotain pidempiäkin sepustuksia ilmestyy osaan eli tää tulee venymään toooooooosi pitkäksi (pahoittelen ;/ ) Lukekaa jos kiinnostaa, skipatkaa jos siltä tuntuu :D Ja kommenttejakin saa heittää mihin tahansa liittyen ^^ Mutta tästäpä tämä nyt sitten lähtee...


- suudellut samaa sukupuolta olevan kanssa
    olen
- ollut liikenneonnettomuudessa
   toki, mutta se oli semmonen ihan pikkunen vaan, ei käynyt mitään pahempaa ^^
- tilannut jotain ostos-tv:stä 
   enn, mutta mieli on tehnyt kyllä muutaman kerran :D
- polttanut tupakkaa
    enpä muuten ole :o mutta rakastan passiivista tupakointia, uskokaa tai älkää :D hah..  
- mennyt vahingossa väärään bussiin/junaan
   bussiin kyllä, mutta junaan en, koska sellaista en ole koskaan käyttänyt :DD Ja metroissa "väärään" vain tarkoituksella :D
vetänyt toisen housuja alas kiusaa tehdäksesi
   En muista ainakaan :)
- katsonut samaa leffaa kaksi kertaa peräkkäin
   hih, kyllä ^^
murtanut raajoja
   näiltä on onneks vältytty :)
- ollut traktorin kyydissä
    lasketaanko sellainen traktori mistä on muokattu harjakone? :DD jos lasketaan, niin sitten kyllä !
- nukkunut purjeveneessä
   en :( 
- ajanut traktoria
   enn, enkä tiedä uskaltaisinko :D
- viilannut varpaankynsiä
   luulisin ainakin että joskus edes mut emmä iiiihan varma oo :D
kokeillut nyrkkeilyä
   kyllä ! On meillä ollu joskus joku pieni nyrkkeilysäkin tynkä kotonakin :D
hävinnyt vedonlyöntiä
   en harrasta :) eli empä ole ikinä hävinnytkään 
- pelannut mölkkyä
   toki, mökillä varsinkin jokakesäinen juttu 
- kokeillut huumeita
   juu, mut hyvin olis voinu jättää välii...
- käynyt ulkomailla
   kyllä ! Matkustaminen on mukavaa ja ulkomailla aurinko tuntuu aina lämpösemmälle ja siellä on ihan eri fiilis :)  <3
- joogannut
   no joo.. sen verran et Namaste joogaa telkusta joskus katellu ja vähän yrittäny mut ei oo ikinä ollu tilaa tarpeeks :DD Mut kiinnostais kyllä kokeilla jossain vaiheessa ihan kunnolla :) Varsinki HotJoogaa !
- kierinyt alasti lumikinoksessa
   täytyy sanoa että en, ku oon niin vilukissa.. :/ Mut kai tääki pitää jossai vaiheessa kokeilla !
- voittanut arvonnassa
   jotain pientä joskus 
- pyörtynyt
   kerran taisin pyörtyä vaan, mutta monta kertaa on ollut liiankin lähellä..
- purjehtinut
   enpä ole enn.. tääkin tehtävälistallani :D
- piereskellyt
   no hei c'moon.. eiks kaikki oo joskus ;)
- haaveillut näyttelijän urasta
   toki
- lukenut dekkaria
   Khyll.. alkaen neiti etsivästä ja sit tietysti perinteiset sherlock holmes kirjat ja ja hercule poirot jne.. :D
- ollut kylvyssä
  juu, mut siit on ihan liian pitkä aika.. :(
- rakentanut lumiukkoa
   joo ja lumihevosia ja muumeja ja vaikka mitä ! mut tästäki aikaa :D
- maannut uimapatjalla
   ehdottomasti ! Mökillä varsinki tullu tätä harrastettua ku en yhtään tyksi siit meijän rannan mutapohjasta :D
- katsonut Salatut elämät -sarjaa jakson verran
   Tää kysymys nyt jotenki hämää mua et en oikee tiiä miten pitäis vastata? :DD mut joo, olen katsonut salkkareita.. useammankin jakson, mutta yhen kerrallaan useimmiten? ;D
- opetellut elvyttämistä
   jooo, koulussa tais olla viimeks yläasteella joku pikku elvytys hommeli :D mut en tiiä osaanko siltikään tositilanteessa tehä yhtään mitään...

- lausunut runoa
  hahhaha.. JEP.. Kaikki mun ala-asteen maikat tykkäs jostain syystä runoista ja lauluista ja niitä tuli esitettyä useampikin erinäisissä juhlissa (mm. joulujuhlat ja kevätjuhlat jne..). Mut ihan yksin en oo kyllä koskaan tainnu runoa lausua.

- pelannut räsypokkaa
   njoo.. tääki näitä ala-asteen aikasia :D ei oo sen jälkeen tullu semmosta seuraa vastaa joka olis tätä ehdottanu
- leikkinyt kirkonrottaa
   tottakai :) 
- lyönyt jotakuta
   juu :( joskus jopa ihan tahallani ilman kunnon syytä :( mutta nää on (kai) taakse jääneitä juttuja :)
- ollut lempiartistisi keikalla
   enpä ole en.. :D ei mulla oo koskaan ollu mitään sellasta yhtä tiettyä minkä keikan olisin halunnu nähä, ni enpä oo sitte käyny missään keikoilla :DDDD

- harrastanut balettia
   ehen, mutta tätäkin joskus harkitsin ihan tosissani vaikka olinkin silloin vielä kunnon poikatyttö :D
- laskenut verkkoja veteen
   ei oo mun lähipiirissä niin kovia kalamiehiä (eikä naisia) et olis tälläseen päässy osalistumaan
ja ei, tää ei oo mun kuva :D
- ajanut autoa (edes vähän) humalassa
  joo ja olin ihan paniikissa koska yleensä en aja mistään hinnasta jos oon ottanu edes pikku tipan :DDD
- varastanut kaupasta
   tavallaan.. :D Liukuhihnalta napannu karkkiaskin, jonka joku oli siihen unohtanut (mut sillonhan se oli maksettu jo, eli en tiiä voiko laskee varastamiseks?)
- ollut kirpputorilla myymässä tavaroita
   Jooo, mut olin aika paljon pienempi sillo :)
- juonut Koskenkorvaa
   khyllääääää.. ja koskenkorva mansikka on ihanaa <3 vaikka nouseeki mulla ihan liian nopeesti päähän :D 
- ollut saunassa
   mikäs kysymys tää nyt oli? :DD tottakai.. mikä se semmonen suomalainen olis, joka ei oo saunassa ollu? :D
- saanut todistukseen nelosta
   en, mutta ei se kaukana oo ollu.. tai no itseasias joo.. kompensaatiopisteillä sain ylppäreissä yhen i:n nostettua a:ksi.. eli tavallaan "nelonen"....
- saanut todistukseeni kymppiä
   juuuu, käsitöistä ainaki useemman jaaaaa kuviksestaki pari.. ja bilsasta yks ja ja.. pitkän matikan ekastakurssista ! :D
- kuunnellut kappaletta yli 10 kertaa peräkkäin
   no aivan varmasti :D useammankin kerran varmasti..
- löytänyt kadulta rahaa
   olen :) markkojen aikaan löysin jopa 50mk :) mut eurojen aikaa vaa jotai kolikoita vissiinki..

- lotonnut
   en ooooole
- uinut avannossa
   ehen, eihän vilukissat tälläsiin kykene :D
- ollut sairaalassa yötä
   en koskaan yötä, mutta yöllä kyllä :D
- vuokrannut asunnon
   eeen, kotona on hyvä ja muiden rahoilla kiva elää.. ;) :D haha
- käynyt Norjassa  
   noup, mutta haluisin ehdottomasti nähdä vuonot ja muutenki olis ihan mielenkiintonen paikka käydä :) 
- käynyt Ruotsissa
   montakin kertaa (laivalla ollaan kyllä menty vaan).. sukulaisia siellä :)
- käynyt Lontoossa
   en..
- käynyt Pariisissa
   enkä täälläkään, mutta ehdottomasti haluaisin joskus tännekkin :D
- käynyt Ahvenanmaalla
   no juu, jos se lasketaan että ne ruotsinlaivat pysähtyy siihen satamaan aina hetkeks ;) mut emmäää muuten :)

- ajanut mopoa
   ehen, ei oo ikinä oikee innostanu yksin lähteä leikkimään millään kakspyöräsellä moottoriajoneuvolla.. kun polkupyöräkin on todettu mulle välillä liian vaaralliseks... :DD
- eksynyt metsässä
   no tilapäisesti ehkä, mutta aina on joku käsitys kuitenkin ollut että mihin suuntaan kannattais mennä ettei ihan ympyrää pyöri :)
- valehdellut parhaalle ystävällesi  
   juu, sattuuhan näitä paremmissakin piireissä :) mut koskaan en oo halunnu valheillani satuttaa.. 
- nukahtanut koulussa tunnilla
   enn.. kyl sen verran onnistunu aina skarppaa et jotenki hereillä pysyy, olis niin noloo nukahtaa tunnilla ku ei koskaan tiiä jos vaikka rupeis kuorsaa just sillo ;D tai kuolais pulpetin märäks :DDDD
ladannut musiikkia netistä
   toki
- ladannut elokuvia netistä
   juuuu
- saanut aivotärähdystä
   en :) oon niin rauhallinen ihminen et ei mulle käy tälläsiä :D
- lakannut kyntesi
   joooo !!! ihana lakata kynsiä <3 varsinki jos jaksaa tehä jotai kivoja kuvioita tai muuta vastaavaa ^^
- lukenut salaa toisen päiväkirjaa
   no en ! itsehän loukkaannuin jo siitä että yks kaveri luki multa lupaa kysymättä mun kalenteria, koska siellä oli aika henkilökohtasia merkintöjä..
- ollut tietokoneella yli 6 tuntia putkeen
   hahahah :DD varmaa joka viikko ainaki kaks kertaa :DD
- maalannut taulua
   tottahan toki :)
- ollut yli kuukautta poissa kotoa
   no ennnn.. emmää uskalla lähteä mihinkää yksin ja seuraa en ikinä saa kenestäkää ;( :D
- astunut koirankakkaan   joo :D kerran vielä sillee et olin ala-asteel ja oli hirvee kiire kotii ja jonnekki juhlaan tai jotai ja piti mennä samoilla kengillä.. ja sit oli hirvee paniikki saada ne puhtaaks ettei ne haisis siellä :DD
- ollut kesätöissä
   juu, viime kesänä ekaa kertaa :D ja se oliki sitte vähän pidempiaikane duuni, mutta koska se kuitenki asettu "kesäkaudelle" ni lasken sen kesäätyöks :)
- ratsastanut
   juu, pikku ponilla pienempänä.. muuten ei oikee hepat oo mun juttu :) nii ja tietysti miehillä myös tätä harrastettu......... :DDD
- ostanut cd-levyä
   vähemmän, mutta on mulla muutamia :)
- ostanut lp-levyä
   enpä ole
- maistanut homejuustoa
   kyllä :)
- maistanut mustekalaa
   vahingossa kerran, mutta koska mua ällötti jo ajatus ni ei se ollu hirveen hyvä kokemus.. todellisuudessa ei mitään muistikuvaa siitä et maistuko se edes millekkään :DD
- lukenut Harry Potteria
   en yhtäkään kokonaan, mutta ensimmäisen ja toisen alkua vähän :D
- unohtanut parhaan kaverisi syntymäpäivää
   ehen, joidenkin kavereiden kyllä, mutta en ikinä niiden parhaimpien :)
- värjännyt hiuksiasi         
   joo, alotin jo ala-asteella tän.. ensin toki raidoilla.. ja sen jälkeen pikkuhiljaa oma väri kadonnut kokonaan :DD
- uskonut horoskooppiasi   
   toisinaan se on vaan pakko :) 
- lintsannut koulusta
   hahahaha :DD jooo.. lukion tokana ja kolmantena vuonna ei varmaan yhtäkään viikkoo, millon olisin ollu sen koko viikon koulussa.. :D aina mä jotain olin skippaamassa.. ei oikee koulu maistunu :D

- chattaillyt
   khylläääää, chattaily buumi alko vaarin kuoleman jälkeen, ku halusin vaan päästä puhumaan ihmisille, kun tuntu ettei omat kaverit oikee kuunnellu :(
- saanut jälki-istuntoa
   never ever!
- toivonut olevasi kauniimpi/komeampi   
   kukapa ei.. mut nyt oon kyllä aika tyytyväinen itteeni :)
- luntannut koulussa
   kokeessa ja koulussa, tottakai.. :D 
- ajatellut kuolemaa
   väkisinkin.. myös omalla kohdallani :/
- pelännyt kuolevasi   
   juu, joskus vieläkin pelottaa

- nähnyt kuolleen ihmisen
   en livenä, kuvia toki :) vaariakaan en halunnu mennä kattomaan enää sillon ku se oli kuollu, koska halusin säilyttää muiston siitä sellasena ku se oli eläessään :) <3
- myöhästynyt koulutusta
   enpä oo tainnu, muuta ku tarkotuksella.. aina oon kerenny vähintäänkin viimetipalla, mut yleensä olin aina tosi ajoissa :D
- sanonut opettajaa vahingossa äidiksi/isäksi
   en, mä jätin tän muille :D mähän en ikinä edes kysyny tunneilla mitään opettajilta.. olin se hiljanen kakara ^^
- lähettänyt tekstiviestiä väärään numeroon
   enoo tainnu, ku oon sen verran tarkka aina kaikista et kenelle lähetän ja mitä ja kuka muu sen saattaa lukea :DD 
- soittanut väärään numeroon
   kyllä kyllä ^^
- matkustanut pummilla
   hahahah :DD joo.. liianki usein.. varsinki jos metrolla menee vaan yhen pysäkin välin ni ei siitä aina jaksa maksaa :DD ja joskus ihan vahingossakin, kun kuvitellut että matkalipussa olis vielä aikaa, mut epä oo sitte ollukkaa :D
- heittänyt tikkaa
   Juu, on meillä mökillä tikkataulu ^^
- haaveillut lottovoitosta
   pienenä enemmänki :D mut emmä sillee nykyää, ku en ees lottoo :)
- luullut miestä naiseksi (tai toisin päin)
   joo :D välillä silmät harittaa niin pahasti et vaik se olis ihan selkeesti jompikumpi ni saatan kuvitella jotain omiani :D
- lukenut raamattua
   koulussa ja riparilla, emmää muuten :)
- tuhlannut yli 300 euroa kerralla vaatteisiin
    hävettää, mutta kyllä :D yleensä mä nimittäin ostan vaan vähän ja aika halpoja :)
- näytellyt joulupukkia
   juu, tarhassa sillon jatkuvasti :D solmittii mun pitkä vaalee tukka leuan alle parraks :D
- ollut yksin leffassa
   ennn, emmää uskalla/kehtaa mennä yksin, olis nii yksinäinen olo ja muutenki kivempi jonku kaverin kanssa istua siellä ja ehkä kommentoidakki jotai välillä.. :D
- seurustellut
   joooo, nytkin tässä kihloissa <3 :D
- neuvonut turisteja
   haha, joo.. mut aika laihoin tuloksin yleensä :D koska mä vaan oon sellanen ihminen et jos multa kysytään jotain yllättäen mihin en yhtään osannu varautua ni meen ihan lukkoon.. ihan sama kuinka helppo tai yksinkertanen vastaus se on, ni mä en vaa osaa vastata ku vasta sitte tosi pahalla viiveellä ja sit ei enää kehtaa :D
tää ei myöskään oo mun kuva :DD
- ollut moottoripyörän kyydissä
   en oo uskaltanu :DD mut jos joku komee tatuoitu hunksi tulis nyt pyytää mua sen motskarin kyytii, ni varmana lähtisin !
- soittanut pilapuhelua
   juu, mutta pienempänä.. emmä enää näitä harrasta :D
- poiminut sieniä
   äipän kanssa monestikkin sienimetsällä käynyt ^^
- menettänyt läheisen ihmisen
   juu.. vaari kuoli 2007.. se oli kova paikka :( ja jotain muitakin tärkeitä ihmisiä muuten menettänyt (eli "kadonnu" mun elämästä, mutta ei kuitenkaan kuolleet)
- ollut isosena jollain leirillä
   en ole en.. ei toi leireily koskaa ollu mun juttu :(
- pelännyt pimeää
   juu, vieläkin.. :D mut lähinnä sellasissa vieraissa paikoissa ja pilkkopimeeseen metsään en kyllä menis mistään hinnasta yksin hortoilemaan !
- ollut kielikurssilla
   en
- jättänyt kokonaan lukematta kokeisiin
   joo, ei ollu koulu se mun juttu ni harvemmin siihen jakso panostaa ja varsinki ylioppilaskirjotukset meni melkeen lukematta läpi..
- tuntenut itseäsi yksinäiseksi
   monestikkin :(
- omistanut koiraa
   jooooo <3 meil on semmone ihana punkero <3
- ollut eduskuntatalossa
   emmää muista, voi olla..
- nähnyt parasta kaveriasi alastomana     
   hmm.. en muuten tiiä oonko? :o mut mieheni ainakin ja se on tavallaan nyt myös mun paras kaveri <3 :D

- ollut katsomassa oopperaa
   eeeeen ? kai..
- myynyt tai kerännyt mitään ovelta ovelle
   jotain keksejä joskus ja suklaapatukoita :D
- ollut alastonuinnilla
   enpä oo tainnu, oon aika ujo ollu ;)
- lukenut Mauri Kunnaksen kirjoja
   joooo :D 
- neulonut
   khyllä, olin joskus todellinen käsityö ihme, mut nyt jääny vähemmälle :D
- katsonut Star Wars -leffoja           
  njoo, mut ei ollu kyllä mun valinta ja olisin hyvin mielelläni kattonu jotai muuta :D
- eksynyt
   joo :DDD stadiin.. vaikka täällä asunukki koko ikäni ni keskustassa tullu nii vähä liikuttua et sinne mut saa kävellen eksytettyä kyllä tosi helposti :D varsinki ku metrosta pääsee eri asemiltaki nii monesta paikkaa ulos ni oon aina ihan ihmeissäni et mistä pitää mennä ulos et osaan mennä jonnekki tiettyy paikkaa ja ne steissi-kamppi-foorumi kävelytunnelit siellä maan alla on mulle iiihan liian haastava paikka yksin selvitä :D

- pelannut puistossa jalkapalloa
  pienenä pienenä :)
- keksinyt aprillipäiväpilan jonka joku uskoi
   en muista :D en oo näitäkää tehny pitkää aikaa
- ollut mukana kolarissa
   joo, tää tais olla jo aikasemmi? no mut juu.. olen..
- järjestänyt yllätysjuhlia jollekin
   en :( mut olis ihan sika kiva järkkää joskus.. mulla vaa nii nihkee kaveripiiri et tuskin tulee ikinä onnistuu.. PAAAAAITSI että.. miehelleni leivoin kakun ja ostin lahjan ku sil oli synttärit.. ja ne tuli sille kyllä ihan yllätyksenä et tavallaan ne oli sellaset meijän pikkuset yllätysbileet ;)
- liftannut
  en, nössö oon :D
- tehnyt kurkkunaamiota kasvoillesi
  mulla se naamio on jääny vaa niihi kurkkuihi mitkä oon laittanu silmille :D
- syönyt McDonaldissa
  kukapa eiii :D
- omistanut kännykkää
  juu, montaki.. :D viimeks joulukuussa ostin uuden <3
- syönyt pizzaa aamupalaksi
  kyllä kyllä ^^
- syönyt salaa karkkia/suklaata tms.
  joo :D mul on edelleen salainen karkkikätkö, mistä syön aina salaa herkkujani :D ja sit jos joku meinaa päästä yllättää (tulee yhtäkkii mun huoneeseen) ni tunkasen karkkipussit/suklaalevyt äkkiä piiloon, koska en haluu jakaa niitä :DD koska siis tykkään säästellä ja mulla sama pussi kestää ehkä jonku kuukauden :D must on kiva aina ottaa ihan vaan pari ja sit antaa olla taas ja jos rupeisin niitä jakamaan ni pitäis kokoajan olla ostamassa lisää, kun muut meijän perheessä ei tyydy siihen yhteen/kahteen pikku karkkiin :DD

- ollut ambulanssin kyydissä
   juu, pikkusena kerran jouduin menee ambulanssilla keskellä yötä sairaalaan ku ei henki meinannu kulkee ;(
- ollut poliisiautossa
   eeeeen
- omistanut lemmikkieläintä
   no sen koiran :DD ja on meil ollu kilpikonnaki <3
- laulanut sooloa jossain tilaisuudessa
   en !
- soittanut tai laulanut bändissä
   no joo :D oli meil ala-asteella bändi, mut ei me koskaa soitettu kokonaisuutena :DD tai siis no nii.. 
- ajanut autoa
   lähes päivittäin <3 Määä tyksin autoista ja moottorin äänestä ja bensan hajusta ja vaihdekepistä ja kaasupolkimesta ja mmmm <3 
- ollut festareilla
   joskus jossai.
- nähnyt karhua luonnossa
   en ainakaan tietääkseni :D
- nähnyt hirveä luonnossa
   no joo ja olin niistäki jo ihan paniikissa sillon yks kerta, ku seisoin ihan yksin siinä tiellä ja ne hirvet oli siellä ojan toisella puolella metsässä ja tuijotti mua :D
- karannut kotoa
   eipä oo ollu tarvetta :)
- uskonut jumalaan
   tavallaan :)
- omistanut rannekelloa
   joo, pienenä montaki. Sit meni välissä joku 10 vuotta ja vasta viime syksynä ostin uuden kellon itelleni, tosin olin ettiny kelloo siinä vaiheessa jo jonku 1½ vuotta :)
- tapellut koulussa
   joo :D 
- soittanut kirkonkelloja
  enn, mut haluisin joskus leikkii notre-damen kellonsoittajaa ja vedellä sellasist naruist ja kilkutella jättikelloja :DD
- kerännyt kolehtia
   ehenn
- saanut ampiaisenpistoa
   jos oon ni en ainakaa mitää reaktioo oo siit saanu, koska en muista yhtää :/ 
- juossut juoksumatolla
   en :D oon kiertäny kaikki kuntosalintapaset aina aika kaukaa.. :DD
- juonut olutta
  toki
- antanut rahaa katusoittajalle
  joo, haluisin antaa useemminki.. mut yleensä mulla on aika nihkeesti kolikoita ni ei oo pystyny ;/
- ollut nälkäpäivä-kerääjänä
   en ooole
- pelannut twisteriä
  ei mitään muistikuvaa :D
- puhunut pahaa toisista ihmisistä
  joo :/ :D
- esiintynyt teatterissa
   en, mut vois joskus olla ihan kiva.. ehkä.. tai sit ei..
- saanut jonkun jäsenen menemään sijoiltaan
   en en ennn.. olen edelleenkin hyvin rauhallinen ihminen :)
- ollut lehdessä
   enpä ole tainnut.. kai?
- ostanut mitään netistä
   juu, vaatteita ainakin :)
- lukenut kirjan ruotsiksi
   NO EN :D ei mun ruotsinkielen taidot riittäis tälläsee
- käynyt ulkomailla elokuvissa
   ruotsinlaivalla.. lasketaaks se? :D mut emmä kai muuten koskaan?
- ollut lastenkodissa
  en ole :)
- käyttänyt heijastinta
   juu, mut emmä oikee enää.. ku mua häiritsee kaikki ylimääräset härpäkkeet ja muutenki tulee autolla nykyään liikuttua niin paljon ettei siihen oo niin suurta tarvetta :)
- saanut tukkapöllyä
   njaah, empä osaa sanoa, voi olla..
- leikkinyt pikkuautoilla
   no joo ! pienenä paljonkin.. mut vähän isompanaki :D varsinki äitin työpaikalla aina ku siel on sellanen pikku volkkari sen työpöydällä ni sil on kiva leikkii jos joutuu odottelee äippää ku se hoitelee työjuttujaan :D 
- valvonut yli 36 tuntia putkeen
  kyllä varmaankin.. 
- ollut onkimassa
   joo, vaarin kanssa käytii :) mut emmä oikee muuten ku ite en tykkää leikkii madoilla :D mua ällöttää se ajatus et tungetaa koukku jonku ruumiin läpi sillee yök :D kunnon teurastusmeininki :DD
- itkenyt itseäsi uneen
   liiankin usein :(
- teipannut kenenkään suuta kiinni 
   hahah :D joo, mut leikillä vaan ja sillee että se kenen suu on teipattu ni on kans suostunu siihe :D


Huhhei, ohi on :DD

Osa tekstistä nyt jotenki vammailee, mut en keksiny mistä johtuu, joten koittakaa kestää :)




xoxo -Roxanne<3

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Loputon kierre

Tää on oikeesti jotain ihan käsittämätöntä.. Mä just selvisin edellisestä sairastelustani antibioottien kera ja nyt alle viikko siitä ja mulla on TAAS kuumetta ja joku maaginen yskäkin ilmestynyt.. MMITEN TÄÄ ON MAHOLLISTA?! Enkö mä nyt muka oo jo sairastanu ihan tarpeeks.. sais loppuu tällänen pelleily jo. ( no okeiii.. voi olla että ihan itse aiheutin tän uuden sairastumisen tahallani kun kuljin nahkiksessa jo monta viikkoa.. myös sillon tosi kipeenä... MUTTA kuljin kuitenkin autolla suurimman osan matkoistani, eli en koskaan ehtinyt olla kunnolla ulkona ja tämä siis olkoon puollustukseni tässä asiassa) hihihi :D

Mutta joo, asiasta herneeseen.. En nimittäin oikeesti uskonu eilen vielä et toi takatalvi vois masentaa mua näin paljon, mut tänää on (toki myös ton pienen kuumeen takia) ollu ihan masis fiiliksi.. On pitäny tehä vaikka mitä ja sainhan mä ne tehtyä. Mut sitte ku tuli vieraita kylää tässä illemmalla ni olis kyllä tehny mieli vaan jäädä sänkyyn peiton alle makoilemaan ja katella jotain leffaa johon en kyllä kuitenkaan olis jaksanu keskittyä :D Ja ihan vaan sen takia että masennuin kun tuntuu ettei kesä tuu sittenkään ikinä ;( Joten nyt jos siellä on vielä joku sellanen joka ei oo toivonu et kesä tulis, NI NYT (prkl) HUUTAKAA ETTÄ SE KESÄ TIETÄÄ TULLA SIELTÄ !

    mörh.. en tykkää.. Sais toi talvi nyt mennä takasin sinne missä oliki jo hetken aikaa.. :D






Mut eipä mulla muuta nyt tähän hätään.. :D Ihanaa viikon alkua kaikille ! :) <3


xoxo -Roxanne <3

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Amisvaihe...............

 
 

Jeah, takatalvi tuli ja tää tyttö lähti leikkimään :D Tuli kyllä ihan mahtava fiilis että pääs vielä kerran ruisailemaa ja leikkii liukkailla vaik kovasti sitä kesää kyllä odottelenki :) Ei vaan oo parempaa tunnetta ku laittaa musiikki täysille ja lähtee ajelee ikkuna auki.. ja sit vielä ku pääsee lätkäsee sen kaasun pohjaa, ni *fiuuuuu* tää tyttö on onnesta sekasin! (täähän onnistuu toki kesälläkin ihan yhtä hyvin, mut kyllä se talvi tuo vielä oman jännityksensä, joka on mulle ainaki vaa boonusta)
 Mut vaikka tavallaan aika hurja kuski oonki, ni osaan mä ihan rauhassakin ajella ja yleensä siihen pyrinki kun on muita ihmisiä kyydissä (yksin on paljon kivempaa leikkiä, ku tietää ettei kenenkään muun tarvii siinä vieressä hiljaa pelätä, kun eihän kukaan sitä koskaan uskalla ääneen sanoa että pelottaa :D). Välillä se rattiraivokin tosin pyrkii pintaan ja sit mennään taas.. :D pitäis koittaa päästä eroon siitä ja oppii chillaa tilanteessa ku tilanteessa, mut se on vaan juurtunu niin syvälle, et se on helpommin sanottu ku tehty. Ja pahin/haastavin tilanne mulle on vielä se jos joudun ajamaan hiljaisuudessa (tällä tarkoitan lähinnä musiikin puuttumista) koska sillon siitä uupuu se rauhottava elementti ja raivo pääsee helpommin pintaan :D Toki musiikilla on toisinaan myös päinvastainen vaikutus, mutta suurimmaksi osaksi se rauhoittaa hermojani ja rentouttaa ja näin ollen olen paljon parempi ja turvallisempi kuljettaja :D (eli mun kyydissä kannattaa oikeesti miettiä kaks kertaa ennenku pyytää mua sammuttamaa musiikin, hahah :D) 

Mutta joo, pakko oli vaan päästä jakamaan tää amistelufiilis teijänki kanssa, koska mistäpä sitä tietää jos siellä sattuis olemaan joku samanhenkinenkin lukemassa ;D (mitä kyllä suuresti epäilen..) Nytpä lähden tästä liukastelemaan suihkuun ja nukkumaan, että jaksaa taas huomenna odottaa sitä kesää, joka meinasi jo melkein tulla ennen tuota viikonlopun viheliäistä takatalvea..

Bensan hajusia terveisiä kaikille lukijoille ^^ :D 



xoxo -Roxanne<3

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Nainen..

..mua melkeenpä ällöttää :DD tuli jotenki nii neitifiilis tänää että yöks.. :D

   ..siis älkää ymmärtäkö väärin, onhan mulla toki se hyvinkin naisellinen puoleni ja oon pikkuhiljaa rakastumassa naisellisuuteen enemmän ja enemmän, mut tänään meni yli..  mua nimittäin oikeesti rupes melkee ällöttää ku tajusin mitä kaikkea mun päässä liikkuu..
    Kauhistelin nimittäin huonossa kunnossa olevia kynsiäni, haroin hiuksia peilin edessä ja mietin miten likaset ja rumat ne on ja pyörähtelin ja kauhistelin että oonko lihonu :DD wooooot.. ei tää oo yhtään mun tapasta, en mä oo koskaan NÄIN nainen.. (anteeksi jos nyt yleistän, mut täähän on se yleinen näkemys naisista.... ainakin miehillä..  eikö?)

tää kuva ei varsinaisesti liittyny asiaan, mut.... :D
   Ja kaiken tämän jälkeen aloin siis vielä katsomaan näitä ihanaakin ihanampia lällyleffoja jotka siis yleensä uppoo ihan hyvin, mut tänään tuli vähän sellanen tunne et mitä ihmettä mä oikeen katon :D
    ...mut toisaalta olihan siinä sitä komediaakin, et ei se nyt ihan pelkkää äglöihkuttelua ollu (ja mikähän sana toiki oli olevinaa :D) ja siksipä katsoinkin sen ihan alusta loppuun asti. Vaikka ei tuntunutkaan sopivalta tähän päivään ja "olotilaan".

.. ja tässäpä vielä yksi kohtaus kyseisestä elokuvasta, piristämään teidänkin päiväänne  :)



Näillä fiiliksillä siis tänään.. :D mut toivon kovasti et huomenna olisin taas sinut naisellisuuteni kanssa, ettei tarviis kauhistella enää iteensä.. oli nimittäin melko outo hetki :D 
   Hyvät sunnuntain jatkot kaikille !


xoxox -Roxanne<3 

 - - oho.. saitte vähän EXTRArakkautta tänään, kun naputtelin liikaa rukseja, joten kai tähän vois vielä liittää lopuks yhen kuvanki, mikä tuli tosta mokasta mieleen :D


 ... mutta tosiaan.. rauhaa ja rakkautta kaikille ;)