torstai 26. tammikuuta 2012

Täydellinen päivä

No postaus tulee ehkä vähän myöhässä, koska se täydellinen päivähän oli jo eilen. :D Mut ei kaikkee voi aina jaksaa, hyvä kirja ja uni houkutteli tietokonetta enemmän  :) Oli kyllä niin hauskaa ja ehkä liikaaki tekemistä.

Alotin siis eilisen jo ihan liian aikasin, en vaan osannu nukkua yhtään joten pari tuntia sain aamusella kulumaan itseni laittamiseen, kun yritin jotenki rauhottua. Koko päivän oli ihan älytön kiire ja kokoajan olin menossa, ensin menin sinne frendin kämpille siivoamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon että ne pääsee viemään kamansa sinne, sieltä sitte kotiin istumaan hetkeksi sohvalle ja siitä taas ostoksille ja kavereita tapaamaan.. :D sit taas kotiin ehkä puoleks tunniks ja sit taas liikenteeseen :D vähän lisää "shoppailua" siis.. ihan mahtavaa.. vaik en oikein mitään ees ostanu.

Ens viikolla kyllä pakko lähteä shoppaamaan kaikkea kivaa ihan vaan itelle, siitä on niin pitkä aika ku oon taas kunnolla päässy tuhlailemaan :D melkeen jo rupee ahdistaa. Mut pitää toki se vielä mainita, et blogin nimen mukaan kaikki käänty vielä illalla päälaelleen.. Just kun kuvittelin et kaikki rupeis olee taas hienosti kaikin puolin, ni jostain ne ilmestyy ne vanhat asiat ja palauttaa kaiken paskan päiväjärjestykseen.. Eli nukkumaan menin vihaisena ja tuntu et koko päivä oli ihan perseestä.. no joo.. ei se ollu :) Mut en vaan vieläkään ymmärrä miten se elämä rupee potkii päähän just sillon ku kaikki on oikeesti hyvin! Ärrinmurrin !


Ja tällä ajatuksella mennää sitte tänää...
http://www.youtube.com/watch?v=ASfVIFUw20Y

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti