maanantai 30. tammikuuta 2012

Huh hej, ohi on !

Oli kyllä taas sellanen viikonloppu et tättärää.. :D Perjantaista se sähläys jo alko.... sillä perjantai-illan actionit tarjosi, yllätys yllätys.. äitylin ja isukin vilkas mielikuvitus.. puol kylää hälytettiin ihmettelemään niiden kuvitteellista LEVIÄVÄÄ tulipaloa.. totuus oli et joku vaan liekitti jotain kotonaan niin et siit synty korkee ja näyttävä leimahdus, mut homma oli selkeesti ihan hallinnassa. Noo ei siinä mitää, loppu ilta sitte juoruillessa ja sellasta perus settiä :)

Mutta lauantai.. ooi.. se oli kyl jännä päivä.. ^^ Oli ne frendin häät, joista oli itseasiassa tarkotus ottaa kuviakin ja lisäillä tänne, mut enhän mä siellä mitään kameraa saanu esille kaivettua, ku olin kokoajan ihan ihmeissäni siitä menosta :D Ei ollu nimittäin mitkään ihan perus häät.. Ja oli kyllä kieltämättä vähän ulkopuolinen olo, ku ei oikee sulautunu massaa, mut kivaa oli silti vaik ei kauaa sitte siellä oltukkaa :) Ja morsian oli oikein kauniina ^^

Ja sitte vielä tää sunnuntai.. melkeen vieläki parempi.. mä kun oon nimittäin niiiin laiska shoppaamaan housuja, että ei mitään rajaa.. :D en vaan ikinä jaksais mennä sinne koppiin pyörimään ja kokeilemaan 10 housuja ku ikinä tiedä oikeeta kokoa.. joten voitte vaan arvata miten ilonen olin kun tädillä kyläillessä, sillä oli taas mulle vaatteita <3 Samanlaisia tikkuja kun ollaan, ni sopihan ne mulle sitte ihan täydellisesti ! Vaatekaappi siis sai uutta täytettä ihan huomaamatta ^^ tää on sitä shoppailua mistä mä kans tykkään ;)

Nyt vois vaikka melkeen mennä jo nukkumaan ja huomenna sitte ehkä sormuksia ostelemaan  <3 Jee ^^ :D

Öitä vaan kaikille ! :)

perjantai 27. tammikuuta 2012

Wou...

Kuten siis jo kerroin aikasemmin vai kerroinko.. noh tarkoitus ainakin oli.. eli siis oon menossa yhen ystäväni häihin tossa viikonloppuna ja oon niitäki tässä ihan hirveesti jännittäny, kun kuitenkin ensimmäinen ihan kaveri joka on menossa naimisiin ja jonka häihin pääsen ihan itsekseni edustamaan. :) No mutta siis, niitä siis stressannut, kun en lahjaa meinannut keksiä ja vaate puolikin ihan auki, kun en tiedä varmuudella kuinka virallinen tilaisuus kyseessä on (monimutkanen juttu) :D Ja muutenkin kaikkia kihlautumis juttuja lähiaikoina puhunut monenkin eri ihmisen kanssa, mutta en kertaakan ajatellut asiaa omalla kohdallani.. nyt kuitenkin sitten kävi niin että mieheni sieltä intistä soitteli illalla ja kertoi ajatelleensa asiaa.. hui kamala.. tää tuli niin puun takaa.. onko tää nyt ihan liian pian? Puol vuotta yhessä tuntuu kuitenkin menneen niin nopeesti, ihanku oltais vasta eilen tavattu. Mitä tohon nyt sitten voi mennä sanomaan kun sydän sanoo toista ja järki toista :D

torstai 26. tammikuuta 2012

Täydellinen päivä

No postaus tulee ehkä vähän myöhässä, koska se täydellinen päivähän oli jo eilen. :D Mut ei kaikkee voi aina jaksaa, hyvä kirja ja uni houkutteli tietokonetta enemmän  :) Oli kyllä niin hauskaa ja ehkä liikaaki tekemistä.

Alotin siis eilisen jo ihan liian aikasin, en vaan osannu nukkua yhtään joten pari tuntia sain aamusella kulumaan itseni laittamiseen, kun yritin jotenki rauhottua. Koko päivän oli ihan älytön kiire ja kokoajan olin menossa, ensin menin sinne frendin kämpille siivoamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon että ne pääsee viemään kamansa sinne, sieltä sitte kotiin istumaan hetkeksi sohvalle ja siitä taas ostoksille ja kavereita tapaamaan.. :D sit taas kotiin ehkä puoleks tunniks ja sit taas liikenteeseen :D vähän lisää "shoppailua" siis.. ihan mahtavaa.. vaik en oikein mitään ees ostanu.

Ens viikolla kyllä pakko lähteä shoppaamaan kaikkea kivaa ihan vaan itelle, siitä on niin pitkä aika ku oon taas kunnolla päässy tuhlailemaan :D melkeen jo rupee ahdistaa. Mut pitää toki se vielä mainita, et blogin nimen mukaan kaikki käänty vielä illalla päälaelleen.. Just kun kuvittelin et kaikki rupeis olee taas hienosti kaikin puolin, ni jostain ne ilmestyy ne vanhat asiat ja palauttaa kaiken paskan päiväjärjestykseen.. Eli nukkumaan menin vihaisena ja tuntu et koko päivä oli ihan perseestä.. no joo.. ei se ollu :) Mut en vaan vieläkään ymmärrä miten se elämä rupee potkii päähän just sillon ku kaikki on oikeesti hyvin! Ärrinmurrin !


Ja tällä ajatuksella mennää sitte tänää...
http://www.youtube.com/watch?v=ASfVIFUw20Y

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Äääks..

Pakko oli vielä tulla kirjottamaan, vaikka kello juoksee kovaa.. liian kovaa :D Oon vaan liian täpinöissä ja ikävissäni et en pysty irtautumaan tästä ruudusta. :/ Huomenna on niin kiva päivä tulossa ja pitäis jo olla nukkumassa että jaksaa laittaa itsensä ihmiseksi aamulla jne, mutta ei millään malta lähteä, kun kulta kännykällään mesettää kun ei itsekkään saa nukutuksi :) Ikävä niin järetön, et tekis mieli istuu tässä koko yö ja vaan jutella sen kanssa kaikesta, mut nukkumaan olis toisaalta pakko päästä että huomisesta selviää edes jotenkuten.

Huomenna siis heti aamusta aikaisin shoppaamaan (no okei, lähinnä ruuan/herkkujen ostamiseks menee, ku ei mikää muu oo nii aikasin auki) ja sitte suunnaksi frendin uusi kämppä jonka näkemistä oon innolla odottanu jo pari kuukautta (eli siitä asti kun se kuuli sen saavansa) :D Oon jotenki ihan liian innoissani, tuntuu hassulle.. eihän se edes oo MUN KÄMPPÄ... enkä mä pääse sinne mun todellisuutta pakenemaan, ei mulla oo sinne kutsumatta mitään asiaa, mutta kuitenkin. Se vaan tuntuu niin hienolta! :D Ja nyt mä puhelen jo ihan sekavia.. ei voi itsekkään enää ymmärtää. :D Kauhulla odotan sitä, et miten sekasin ite sitte joskus oon, ku saan elämäni siihen pisteeseen et pystyn muuttaa omilleni. :) Nyt se tuntuu vielä jotenki niin kaukaselta, eihän mulla oo mitään.

Mut toisaalta, oon niin ilonen frendini puolesta että ei mua haittaa.. :) haluisin vaan et olis jo aamu ja pääsisin kattoo kuinka kiva se oikeesti onkaan ^^ on sitä jo melkeen pari vuotta odoteltukkin että edes joku kämppä niille löytyis, ja nyt ! NYT SE ON VIIMEIN TOTTA!



Joo, mutta nyt ihan oikeesti pakko koittaa nukkua :D öitä kaikki harhailijat, joita tänne saattaa eksyä :)

wtf... :D

Mun elämä on muuttunu niiiiin paljon. :D Luin tänään yhtä hyvää kirjaa ja se sai mussa taas syttymään sen pienen kipinän kirjottamiseen, joten päätin katsastaa onko tää blogi vielä hengissä (luulin siis poistaneeni koko paskan). Löysin sen kuitenki onnekseni ja luin kaikki vanhat postaukset. Ihan käsittämätöntä, olin jo kokonaan unohtanu millasta elämää elin viime vuonna. Kaikkihan nimittäin muuttu kesän aikana. Voisin ehkä teillekkin (jos tänne nyt ikinä kukaan lukija eksyy) niin kertoa vähän tästä mun elämästä ja miten se tässä vuodessa ehti muuttua..

 Viime keväänä siis olin tilanteessa, jossa olin juuri valmistunut, työelämässä aivan kokematon nuori.. Jotenkin sitten päädyin suht paskaan duuniin, mutta se muutti mua monella tavalla ja kesän lopussa (tarkemmin sanottuna siis vasta syksyn ollessa jo pitkällä) kun oli aika lopettaa työt, tajusin että olin oikeesti nauttinu siitä paskasta. Koko kesän olin viettäny ihan hyvä palkkasessa duunissa, raataen pitkii päivii ja kuunnellen paskaa työkavereiltani.... Kuitenkin ne muut ihmiset joihin töissäni törmäsin, teki siitä kesästä jotain niin helvetin hienoa. Ja ne oikeesti muutti mun ajattelumaailmaa, sillä opin senkin miten hieno tunne se on ku saa auttaa ihmisiä ja et ihmiset auttaa sua, ilman että pyydät apua. :) Siis ihan käsittämätöntä miten hienoja ihmisiä maailmasta vielä löytyy. Kesällä, töiden ohella tapahtui myös merkittävä käänne mun ja erään mieshenkilön välisessä kemiassa.. jokin vaan roihahti.. oltiin me jo pitkään juteltu, mut mä pidin tätä jätkää ihan kakarana, se oli kaikkea sellasta mitä mä en todellakaan ikinä kuvitellu rakastavani ja ikävöiväni. Loppu kesästä suostuin sitte kuitenki tapaamaan tän kyseisen henkilön sillee "virallisesti", ensin tosin kuvittelin että se yks kerta riittäis ja se tajuis jättää mut rauhaan, mut kumma kyllä, mä en enää ajatellu samoin sen yhen tapaamisen jälkeen.

Asiat lähti etenemään aika vauhdilla ja pian me jo seurusteltiin, tosin aika matalalla profiililla, itse kun olin vielä niin epävarma suhteesta.. mulla kun ei koskaan oo ollu ympärilläni mitään toimivan suhteen mallia joten tuntuu ettei sellasia oo olemassakaan. Anyway.. Päädyttiin siis yhteen ja oon nykyään aina ihan onneni kukkuloilla kun ollaan yhessä :) Nyt on kuitenki sitte sellanen tilanne, että mies lähti ja jätti.. inttiin siis :D ja minä odottelen seuraavia lomia. :D Tuli jotenki sellanen olo et vois vaikka taas kirjottaa, nyt kun ei enää muutakaan päiväohjelmaa oo......

Jännä, miten kaikki asiat muuttuu yhtäkkii... toki ajattelen edelleenki monesta asiasta ihan samalla tavalla ku ennenki, mut on mun ajatusmaailma selkeesti avartunu. Montaa sellasta asiaa täs joutunu kelaamaa, mitkä ei aikasemmin edes vilahtanu mun ajatusten ohi. Saapa nähdä miten tää tästä etenee. :) Palaan todennäkösesti huomenna jauhamaan paskaa elämäntilanteestani, joten.. noh.. Huomiseen !

xoxo  (;